Gratis verzenden vanaf € 75,00
100% fair(trade), bio, eco, social, local, circulair
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Native Pillow Ocher

Native Pillow Ocher
€ 49,00

Op voorraad

Kleur:

Maat:

Dit kussen is heel sterk en duurzaam, door de unieke mix van alpacawol met katoen. Het kussen is...meer

Dit kussen is heel sterk en duurzaam, door de unieke mix van alpacawol met katoen. Het kussen is uitzonderlijk zacht en geeft uw huis een excentrieke look. Verkrijgbaar in de prints en kleuren van de Native Plaids (). Doordat de kussens handgemaakt zijn, is elk exemplaar uniek.

Productnr.: Alpac20389
Land van oorsprong: Ecuador
Maat: 30 x 60 cm.
Extra informatie

80% alpaca - 10% katoen - 10% acryl. Het kussen wordt exclusief vulling geleverd. De collectie van Alpaca Loca is grotendeels handgemaakt, waardoor kleine verschillen in maat en kleur mogelijk zijn.

Over de leverancier Alpaca Loca

Alpaca Loca heeft zich toegelegd in het ontwerpen en produceren van kwaliteitsproducten van alpacawol. We zijn voornamelijk bekend om onze luxueuze en zijde zachte plaids en sjaals. Alpaca wool is een natuurlijke, super zachte stof en kent vele voordelen ten opzichte van schaapswol of kasjmier. Het is hypoallergeen doordat het geen lanoline bevat zoals schapenwol. De structuur van alpacawol is sterker dan die van schapenwol of kasjmier. Het pluist veel minder waardoor het zeer comfortabel draagt en niet prikt. Het is zeer vuil- en waterafstotend. Dankzij de holle vezel isoleert het erg goed en is het heerlijk warm. Het is een 100% natuurlijk product en de fairtrade principes zijn voor ons vanzelfsprekend.

De wol die gebruikt wordt voor de Alpaca Loca producten is afkomstig van alpaca’s uit Ecuador en Peru. Je aankoop draagt direct bij aan de economische groei van Ecuador en het verminderen van de armoede van de alpacaherders.

Over de producent Andes Alpaca Weavers Community

De producten worden allemaal met de hand gemaakt in Ecuador door een community van wevers. We hechten veel waarde aan kwaliteit, traditie, integriteit en sociale verantwoordelijkheid en hebben bewust gekozen om de productie op deze manier op te zetten. 

Lieve, eerlijke en hardwerkende mensen maken met een grote glimlach op hun gezicht dit superieure product. Het team dat de producten van Alpaca Loca vervaardigt, behoort tot een wolwervers community in het Andesgebergte in Ecuador. Het zijn allemaal kleinschalige (familie)bedrijven. Al generaties lang beheersen deze mensen dit speciale ambacht. Het hele dorp draagt hun steentje bij aan het vervaardigen van jouw sjaal of plaid. Doordat de makers ervaren hoe koud de nachten in de Andes kunnen zijn, weten zij als geen ander hoe ze dit product zo warm en comfortabel mogelijk kunnen maken.

Herkomst Native Pillow Ocher

Nature Story

Omdat de winters in het Andesgebergte erg koud zijn, heeft de alpaca een dikke vacht nodig. Maar doordat de zomers extreem heet kunnen worden, moet dit zachte beestje weer van zijn donzige vacht af. De natuur zorgt ervoor dat de haartjes deels vanzelf uitvallen, maar de Ecuadoriaanse boeren helpen een handje door de wol te scheren. Op die manier is het proces van begin tot eind diervriendelijk.

Native Pillow Blue
Alpaca Loca
Native Pillow Blue
€ 49,00
St. Luke
Saint Basics
St. Luke
vanaf € 21,00
St. Lucia
Saint Basics
St. Lucia
vanaf € 18,00
St. Emily
Saint Basics
St. Emily
vanaf € 17,00
St. Paula
Saint Basics
St. Paula
€ 19,00
St. Sebastian
Saint Basics
St. Sebastian
€ 39,00
St. Aeris
Saint Basics
St. Aeris
€ 13,00
Geluksengel Nomlanga
Bengeltjesshop
Geluksengel Nomlanga
€ 8,00
Geluksengel Fee
Bengeltjesshop
Geluksengel Fee
€ 8,00