Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Pamba Bag Rubondo Island mèt etui

€ 29,50 € 39,50 (25,32% korting)

Op voorraad

Kleur:

Onze Pamba tas is een stijlvolle aanvulling op je outfit. Handig om in de bijbehorende etui...meer

Onze Pamba tas is een stijlvolle aanvulling op je outfit. Handig om in de bijbehorende etui altijd bij je te hebben: In je schoudertas, fietstas, auto of koffer. Door hun stevige katoenen voering zijn de Pamba tassen van goede kwaliteit. Ze zijn makkelijk te wassen, gaan lang mee en zijn hierdoor een uitstekend alternatief voor de plastic boodschappen tas. Een handige binnenzak maakt de tas compleet.

Pamba tassen worden in Nederland gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Productnr.: Pamba8
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Extra informatie

Afmeting Pamba tas: 40 x 44 cm
Hengsels: 55 cm
Afmeting etui: 22 x 14 cm

Onze producten zijn met de hand gemaakt en afmetigen kunnen varieren.
Wassen in 30 graden

Over de leverancier Pamba

Pamba is een sociale onderneming en werkt mee aan een wereld met gelijke kansen voor ieder mens. We maken stijlvolle producten van goede kwaliteit, die lang mee gaan en duurzaam zijn. De producten zijn uniek, kleurrijk, functioneel en verantwoord.

Pamba kent haar oorsprong in Afrika, ontstaan als een initiatief om vrouwen uit de armste buurten van Dar es Salaam een kans te geven om een inkomen te genereren. Zij maakten onder andere kleurrijke, kwalitatief goede tassen die als souvenir verkocht werden. Nu is Pamba actief in Nederland en werkt samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Kansen
Wij laten onze kleurige producten maken door mensen die een extra kans verdienen. Pamba geeft hen de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen en te laten zien dat ook zij een bijdrage kunnen leveren aan onze maatschappij, door een mooi en stijlvol product te maken, waar ze trots op kunnen zijn.

Kleurrijk
Alle Pamba producten zijn gemaakt van kleurrijke batik stoffen. Kleur geeft energie en maakt vrolijk!

Functioneel
Onze Pamba tassen zijn gevoerd, van goede kwaliteit en kunnen gewassen worden. Ze zijn handig van formaat en zijn makkelijk mee te nemen in bijpassende etui. De binnenzak maakt de tas compleet!
Onze Pamba yogamat slings zijn door hun voering sterk en door het klittenband voor alle yoga- of pilatusmat te gebruiken

Verantwoord
De tassen zijn sterk en gaan zeer lang mee, hierdoor een uitstekend alternatief voor de plastic boodschappen tas. Alle rest stukken stof worden gebruikt, wij maken hier onder andere yogamat slings , meditatie oogkussentjes en slingers van. De kleinste stukjes stof worden gebruikt als vulling voor kussens.

Door te kiezen voor Pamba, kies je voor stijl, maar ook verantwoord en bewust.
Net als wij. Met de Pamba producten versterk je de maatschappij, het milieu én je outfit!

Herkomst Pamba Bag Rubondo Island mèt etui

Respect voor de planeet

De Pamba tassen zijn sterk en gaan zeer lang mee, hierdoor een uitstekend alternatief voor de plastic boodschappen tas. Alle rest stukken stof worden gebruikt, wij maken hier onder andere yogamat slings, meditatie oogkussentjes en slingers van. De kleinste stukjes stof worden gebruikt als vulling voor kussens.