Gratis verzenden vanaf € 75,00
100% fair(trade), bio, eco, social, local, circulair
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Shuttle messenger bag

€ 74,95

Varianten:

De messenger bag shuttle is niet alleen een schoudertas, maar ook te gebruiken in combinatie met...meer

De messenger bag shuttle is niet alleen een schoudertas, maar ook te gebruiken in combinatie met een trolley koffer. Handig, ook voor op (zaken)reis. 100% vegan.

De klep sluit dmv 2 verstelbare gespen. Aan de binnenzijde zit een verstelbaar riempje om de tas goed te kunnen sluiten. De binnenzijde is geheel gevoerd en heeft een groot open vak, 2 met een rits voor een laptop en een lange band met festonhaak voor het bevestigen van je sleutelbos. Verder nog een klein open vakje op de tas en een vak met rits. Elke tas heeft een andere kleur voering (lining).

Met lange verstelbare schouderband, zodat de tas eventueel ook cross over te dragen is. Aan de achterzijde loopt een brede band om de shuttle aan het handvat van je trolley te bevestigen. Een prachtige, handige en veelzijdige (werk)tas waar je veel plezier van zal hebben. Nb de shuttle messengerbag wordt zonder trolley geleverd! handmade - fairtrade - duurzaam - hoge kwaliteit

Productnr.: Smate39988052
Land van oorsprong: Cambodja
Extra informatie

Afmeting: 35 x 25 cm met een bodem van 12 cm.
Materiaal: Repurposed (industrieel) net

Over de leverancier Smateria

Smateria Nederland is de Nederlandse vestiging van Smateria Cambodja en staat voor 100% achter de filosofie en fairtrade/fairmade werkwijze van het moederbedrijf Smateria Cambodja. Deze social enterprise bestaat sinds 2007 en wordt in Cambodja gerund door twee Italiaanse vrouwen die er al jaren wonen.

Er werken ruim 100 mensen en 85% van de werknemers is vrouw. Elke medewerker krijgt anderhalf keer het gemiddelde loon en een 13e maand salaris uitbetaald. Verder wordt de zorgverzekering betaald, krijgen de vrouwen doorbetaald tijdens zwangerschapsverloven, kunnen werknemers zich verder ontwikkelen en mogen ze boeken lenen uit de bibliotheek. Er is in de werkplaats ook een afdeling met een crèche, kinder- en naschoolse opvang.

Smateria heeft het officiële ChildLaborFree certificaat en wil dat de werknemers werken onder goede en prettige omstandigheden, waarbij een groot deel van de winst weer teruggaat naar de werknemers in de vorm van educatie, opleidingen enz.

Smateria gebruikt restanten leer en gewassen afvalplastic. De werknemers haken daar draagtasjes van. Het bedrijf heeft een mooie groei doorgemaakt en lanceert jaarlijks een prachtige nieuwe duurzame tassencollectie in verschillende stijlen voor een internationaal publiek. Elk product wordt van begin tot eind met de hand gemaakt en is van zeer hoge kwaliteit.

Met de slogan One man’s trash is another man’s treasure geeft Smateria te kennen, dat het mogelijk is om van oude en gebruikte (restant)materialen prachtige nieuwe producten te maken. Smateria is stoer en toch vrouwelijk, van 100% Italiaans design en toont aan dat duurzaam echt mooi, hip en trendy kan zijn!

Herkomst Shuttle messenger bag

Planet Story

De meeste producten zijn gemaakt van ge-upcyclede materialen zoals leer-resten uit meubelfabrieken, visnetten en plastic weggooi draagtasjes. De voering wordt gemaakt van restanten uit de textiel industrie.