MenuFilter

1

Categorie

000000000000000
PixelPerfect

PixelPerfect Publications is de uitgeverij van Peter de Ruiter. Hij publiceert onder meer over mensenrechten en duurzame innovaties.

MEER OVER PIXELPERFECT TOON ALLE MERKEN
brand_image
 
 • Help Nepal!
  nodig 10.000 tussenstand 9.431
  Status: Gesloten

  25 April 2015. Een zware aardbeving treft Nepal. De FairFriends Foundation is zeer betrokken bij Nepal. Vijf importeurs van eerlijke producten uit Nepal verkopen hun producten via FairFriends. Nepal ligt in puin, er zijn bijna 10.000 mensen omgekomen en een veelvoud gewond geraakt.
  Wij, ondernemers in Nepal, konden niet anders dan in actie komen. Met uw hulp zorgen wij ervoor dat vrienden, bekenden en hun medewekers die getroffen zijn hulp geboden krijgen en weer een nieuwe start kunnen maken.
  Projectland:
  Nepal
  Aanbieder:
  FairFriends Foundation
 • Creatief Centrum
  nodig 5.000 tussenstand 25
  Status: Gesloten

  Stichting Angels4Angels (in samenwerking met de Bengeltjesshop) zorgt voor werkgelegenheid en betere woon- en leefomstandigheden in de krottenwijk Thembalethu George Zuid Afrika
  Projectland:
  Zuid-Afrika
  Aanbieder:
  Angels4Angels
 • Renovatie Solar Food Dryer
  nodig 1.000 tussenstand 30
  Status: Gesloten

  Revisie van het werkende -verkleinde- prototype van de Solar Food Dryer (SFD). Dit prototype is een proeffabriekje waarin sinds 2011 het droogproces van fruit en ander voedsel met gebruik van zonne-energie is getest en ontwikkeld. Met succes, want inmiddels bestaat het vooruitzicht dat de full-scale versie gebouwd gaat worden, die ca. 80 nieuwe banen voor Gambianen zal betekenen.
  Projectland:
  Gambia
  Aanbieder:
  Gambia project
 • Water voor Nepal
  nodig 2.499 tussenstand 173
  Status: Gesloten

  Water is leven. Een mens kan niet zonder. Nepal is een land met veel water. En toch is er een waterprobleem.
  Projectland:
  Nederland
  Aanbieder:
  FairFriends Foundation
 • Mangobomen planten op het centrum
  nodig 1.000 tussenstand 0
  Status: Gesloten

  Mangobomen geven veel schaduw en de kinderen kunnen genieten van de vruchten. Als er teveel mango's zijn, worden ze verkocht op de markt. Zo kunnen ze het project mee ondersteunen.
  Koopt u voor € 5,00 een boompje? We zouden graag 200 mangobomen planten.
  Projectland:
  Ghana
  Aanbieder:
  Equal Opportunity Fund
 • Young & Fair Weg
  nodig 1.250 tussenstand 712
  Status: Gesloten

  Middels onze studiereis ondervinden reizigers met eigen ogen wat de sociale impact is van eerlijke handel in Nepal. Door in gesprek te gaan met arbeiders brengen we het belang van eerlijke handel in kaart en komen we erachter wat er nog beter kan. We filmen, bloggen en vloggen en schrijven een eindverslag! Hiermee geven we onze opgedane kennis door.
  Projectland:
  Nepal
  Aanbieder:
  Young & Fair
 • Zorgboerderij (jong) gehandicapten
  nodig 0 tussenstand 50
  Status: Gesloten

  Via de zorgboerderij voor (jong) gehandicapten wil Future for Young People een kwetsbare groep in Gambia een kans bieden op een zinvolle dagelijkse activiteit waarmee ze een eigen inkomen verdienen.
  Projectland:
  Gambia
  Aanbieder:
  Stichting future for young people
 • Help de Gorilla's!
  nodig 1.000 tussenstand 0
  Status: Gesloten

  De laaglandgorilla’s in DRC (Democratische Republiek Congo) worden ernstig bedreigd. De laatste twintig jaar is hun aantal met 77% gedaald. Al voor € 17,50 kan een ranger een dag zijn werk doen en de gorilla's beschermen tegen stropers.
  Projectland:
  Congo
  Aanbieder:
  Wereld Natuur Fonds