Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints
Soilmates

Super healthy avocado olie

Wij zijn Soilmates. En het kan zomaar zijn, dat jij er ook één bent. Dus wees welkom! En ontmoet Healthy Oil. Healthy Oil is een fles vol pure power. Healthy Oil zit tjokvol natuurlijke antioxidanten, omega’s en vitaminen. Geen toevoegingen, geen conserveermiddelen. Helemaal vegan en rechtstreeks uit de natuur. Ook op hoog vuur blijven alle voedingsstoffen in tact. Enorm bijzonder. Uniek.

Healthy Oil is geperst van onverkochte avocado's uit verschillende productielanden. Wij houden van lelijke avocado’s. Waarom? Omdat meer dan 20% van alle avocado’s wordt weggegooid omdat ze niet helemaal perfect zijn! Dat is meer dan 2 miljoen kilo avocado’s, alleen al in Europa. Per week!

Soilmates maken van die lelijkerds een mooie en gezonde olie. Ons gespecialiseerde Oilmates team in Spanje raffineert de olie en vult de flessen. Dat gebeurt op een mooie manier: we merkten dat olijfolie machines voor een groot deel het jaar niet worden gebruikt. Zonde. Met een kleine aanpassing benutten wij ze nu om jouw avocado olie te maken. Lekker efficiënt, we like it en zijn trots op onze olie. Jij ook?

Geen resultaten gevonden voor de filter!