Gratis verzenden vanaf € 75,00
100% fair(trade), bio, eco, social, local, circulair
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

verkopen bij FairFriends

Welkom impactondernemer,

Je ben bent een bijzonder soort ondernemer. Want jij onderneemt met passie en een sociale en/of duurzame missie. Positieve impact first! Hoe meer jij verkoopt, hoe eerlijker en duurzamer de wereld wordt.
 
Wanneer is jouw positieve impact het grootst?
Wij denken: wanneer mensen kiezen voor jouw producten. 
 
En dat is precies wat wij willen. Wij? Ja, enkele bevlogen e-commerce/marketing wereldverbeteraars. Onze missie is bijdragen aan een wereld waarin goede producten net zo vanzelfsprekend worden als de zonsopkomst. Van niche in de hoogste versnelling naar mainstream.
 
fairfriends de (verkoop)middelen, jij de toffe producten.
 
Hoe dan?
Om te beginnen met een online verkooppodium en etalage exclusief voor ondernemers zoals jij. Online zijn platforms de toekomst, maar online warenhuizen voor producten met (opr)echte verhalen zijn schaars. En op algemene verkoopplatforms is het weer lastig om je te onderscheiden. Kortom: een (eerlijke, online) wereld te winnen!
 
Waarom dan?
Een gezamenlijk online verkoopplatform levert via shared services kostenbesparing op. En nieuwe klanten. En nieuwe doelgroepen. En gemak, niet alleen voor jou, maar ook voor consumenten. En inkopers. De kracht van het collectief!
 
Is dat dan nodig?
Ja, vinden wij wel! De wereld verandert snel. Overproductie, prijsdruk (‘race to the bottom’), globalisering, individualisering, social media, etc. Iedereen is op zoek naar die grote vis in de bijna leeggeviste vijver. fairfriends kiest niet voor harder of meer, maar voor anders. Want jouw producten zijn anders. Want impactondernemers werken anders.
 
so far, so good: en nu?
 
Stap 1: Platform
In de e-commerce technologie hebben we vast geïnvesteerd. Een werkende site spreekt immers meer tot de verbeelding dan een bloemlezing over een concept. Op het eerste gezicht (nu nog) een ‘gewone’ webshop. Maar 'onder water' is er meer. Dat lichten we graag persoonlijk toe.
 
Stap 2: Producten
Gemak voor consument is ons eerste doel: één centrale plek voor al je eerlijke, duurzame aankopen. Het decor staat, maar het podium hunkert naar mooie spelers die we in de schijnwerpers kunnen zetten...
 
Dus hebben we nodig... jou(w producten)!
Hoe meer goede producten, hoe meer online marketing rendabel wordt. Assortiment en presentatie vormen een gouden duo. Blije bezoekers zijn het resultaat. En een blij mens wordt een tevreden klant en wie weet een ambassadeur van ons gezamenlijke missie.
 
Stap 3: Promotie
 
Presenteer je zoals je producten zijn
Marketing en sales zijn een valkuil. Bijna iedereen doet hetzelfde: marketing 1.0 en 2.0. Jouw producten verdienen e-commerce 3.0 en marketing 3.0. Wat dat inhoudt leggen we je graag persoonlijk uit.
 
Wij investeren in marketing
Zodra we 1.500 producten presenteren op fairfriends.nl, gaan we los met marketing en promotie. Voor en samen met jou. We hebben een behoorlijk budget beschikbaar.
 
"Fair enough, maar wat kost me dat?"
In aanvang enkel een paar uur tijd om jouw verhaal en de informatie over jouw producten met ons te delen. Je betaalt alleen een verkoopfee: 20% wanneer een product via fairfriends.nl wordt verkocht. Surprise: die fee voegen we in 2019 voor 100% toe aan het marketingbudget. 
 
"Ja maar..."
 We kunnen ons veel vragen voorstellen. En zelfs de bekende beren op de weg. Er is al meer mogelijk dan we hier kunnen schetsen. Voor een goede relatie is wederzijds vertrouwen de basis. We gaan daarom graag met je in gesprek. Een kop koffie of thee, of een gesprek op afstand.
 
fair enough to be friends?
 
neem contact met ons op