Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Fresh mint tandpasta tabletten

€ 8,95

Op voorraad

Happy Tabs tandenpoets tabletten zijn een verantwoorde plastic-vrije benadering voor een gezonde...meer

Happy Tabs tandenpoets tabletten zijn een verantwoorde plastic-vrije benadering voor een gezonde dagelijkse tandverzorging. De tabletten zijn natuurlijk, vegan en ideaal tijdens reizen. Mag in het vliegtuig in de handbagage mee! 

Happy Tabs Fresh Mint is er speciaal voor wie op een natuurlijke manier wil poetsen, mét extra fluoride bescherming.

Eénvoudig in gebruik: kauw een tablet fijn met je tanden en poetsen maar!

Happy Tabs streeft naar zo min mogelijk afval en daarom zijn de tabletten verpakt in een herbruikbare glazen pot. Deze kunnen met de navulverpakking worden gevuld, die gemaakt zijn van 90% hergebruikte grondstoffen.

Gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënen om tandbederf en plaque te voorkomen.


Extra informatie

Ingrediënten

Xylitol, Dicalcium Phosphate, Sodium bicarbonate, Cream of tartar, Kaolin, Sodium Lauryl Sulfoacetate (geen paniek, dit is géén SLS, maar gemaakt van kokosnoot), Natural Mint Aroma, Natural Menthol Aroma, Sodium Fluoride.

Productnr.: happy001
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Inhoud: +/- 80 stuks
Extra informatie

Ingrediënten

Xylitol, Dicalcium Phosphate, Sodium bicarbonate, Cream of tartar, Kaolin, Sodium Lauryl Sulfoacetate (geen paniek, dit is géén SLS, maar gemaakt van kokosnoot), Natural Mint Aroma, Natural Menthol Aroma, Sodium Fluoride.

Over de leverancier Happy Tabs

Begin 2018 liepen Annejan Hille Ris Lambers en Jonathan Berhani, gespecialiseerd in duurzame cosmetica, een nieuw product tegen het lijf; tandpasta in tabletvorm. Géén plastic tubes en een product dat door het ontbreken van water, zoals in traditionele tandpasta, veel lichter is en milieuvriendelijke te vervoeren. 
 
De twee jonge ondernemers gingen flink op onderzoek uitgegaan. Na een jaar ontwikkelen werden de Happy Tabs einde zomer 2019 geboren. Happy Tabs gebruikt geen plastic, de productie vindt in Nederland plaats en 5% van de winst wordt gedoneerd aan twee Nederlandse goede doelen.
 
Wist je dat er in tandpasta’s onnodig veel chemicaliën zitten en vaak ook microplastics bevat? De Happy Tabs zijn zo ontwikkeld dat ze niet alleen duurzamer zijn, maar ook veel natuurlijker en beter voor jouw gebit. 

 

Herkomst Fresh mint tandpasta tabletten

Respect voor de planeet

In tandpasta zit water dat zorgt voor onnodig extra gewicht. Met deze tabletten wordt onnodige uitstoot tijdens vervoer voorkomen. Daarnaast wordt met navulverpakkingen gewerkt die van 90% hergebruikt materiaal zijn.