Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Windmolen

€ 33,95

Op voorraad

Een echt Hollandse windmolen van karton Deze molen gemaakt van gebruikt karton is een echt...meer

Een echt Hollandse windmolen van karton

Deze molen gemaakt van gebruikt karton is een echt Nederlands speelhuisje. Je kind kan er een echt Nederlands avontuur in beleven. Leuk voor in de speelkamer, woonkamer of zelfs in de tuin!

Wat moet je weten over deze windmolen?

  • Plastic-vrij speelgoed
  • Je kunt hem zelf beschilderen
  • Spatwaterdicht
  • Wordt geleverd als een bouwpakket met handleiding

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte107766970
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 11 kg
Materiaal: Karton
Maat: 86 x 91 x 168 cm
Extra informatie

➕ 100% Hollands
➕ Groot genoeg om in te spelen
➕ Must have voor elke Hollander
➖ Klompen niet inbegrepen

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Windmolen

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.