Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Picknicktafel

€ 43,95

Op voorraad

Een picknicktafel voor je kids Aan deze picknicktafel kunnen kinderen met zijn tweeën...meer

Een picknicktafel voor je kids

Aan deze picknicktafel kunnen kinderen met zijn tweeën knutselen, lezen of puzzelen. Het is ook mogelijk de tafels van elkaar los te halen, voor als de kids even afstand van elkaar nodig hebben... 

  • Gemaakt van duurzaam karton
  • Zowel een picknicktafel als twee losse tafeltjes
  • 100% circulair

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte108043474
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Materiaal: Karton
Maat: 62 x 120 x 142 cm
Extra informatie

➕ Deze picknicktafel is gemaakt van duurzaam karton
➕ Het is mogelijk om de twee tafeltjes van elkaar los te halen en naast elkaar te zetten

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Picknicktafel

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.