Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Pingpongtafel

€ 48,95

Op voorraad

Makkelijk op te bergen, lichtgewicht pingpongtafel   Een tafeltennistafel? Jawel, wij hebben...meer

Makkelijk op te bergen, lichtgewicht pingpongtafel  

Een tafeltennistafel? Jawel, wij hebben het! Deze pingpongtafel is gemaakt van gebruikt karton. Perfect voor in de woonkamer, het kantoor of de speelkamer van je kids. Je krijgt niet alleen de tafel maar ook twee tafeltennisbatjes en een pingpongballetje, zodat je meteen een potje kunt spelen. De tafel is een fractie kleiner dan een competitietafel, durf jij het aan?

Wat moet je weten over deze pingpongtafel?

  • Je krijgt er 2 batjes en een pingpongballetje bij
  • Hij is inklapbaar
  • Licht van gewicht dus makkelijk te tillen
  • Spatwaterdicht 
  • Wordt geleverd als bouwpakket met handleiding voor het in elkaar zetten

Eenmaal in elkaar gezet kun je meteen spelen. Realiseer je wel dat het formaat en het gedrag van de tafel afwijkt van een reguliere wedstrijdtafel. 

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte108046318
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 3 kg
Materiaal: Karton
Maat: 127 x 61 x 77 cm
Extra informatie

➕ Opklapbaar
➕ Licht van gewicht en makkelijk te verplaatsen
➕ Inclusief batjes en een pingpongbal
➖ Kleiner dan een wedstrijdpingpongtafel

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Pingpongtafel

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.