Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Knutsel vogelhuisje (per 5 stuks)

€ 18,95

Op voorraad

Knutselpakket voor 5 vogelhuisjes Knutsel nu je eigen vogelhuisjes. Je hebt alleen lijm...meer

Knutselpakket voor 5 vogelhuisjes

Knutsel nu je eigen vogelhuisjes. Je hebt alleen lijm nodig en je kunt aan de slag. Dit doe-het-zelfpakket bestaat uit vijf vogelhuisjes van gebruikt karton, die je leuk kunt versieren met verf!

Trakteer je tuinvogels op een leuk verblijf. Het is een mooie tuindecoratie en door het karton krijgt je tuin een mooie duurzame uitstraling. 

  • Knutselpakket
  • Wordt per 5 stuks geleverd
  • Leuke tuindecoratie
  • Spatwaterdicht dus hang hem beschut op

Let op! Dit product is gemaakt van oude festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte109646660
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 0,5kg
Materiaal: Karton
Maat: 12 x 8 x 17 cm
Extra informatie

➕ Knutsel en lijm je eigen vogelhuisje in elkaar
➕ Per 5 stuks geleverd
➕ Duurzaamheid in je tuin
➖ Beschut ophangen vanwege water

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Knutsel vogelhuisje (per 5 stuks)

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.