Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Kartonnen CatTent - de Tent voor Katten

€ 27,50

Gratis verzending

Op voorraad

Een duurzaam kattenhuis gemaakt van karton. Kartonnen dozen zijn zo 2019! Een hip en trendy...meer

Een duurzaam kattenhuis gemaakt van karton. Kartonnen dozen zijn zo 2019! Een hip en trendy kattenhuis, speciaal ontwikkeld voor de modebewuste kat.

Wat moet je weten over deze kartonnen CatTent?
* Verras jouw kat met een (duurzame festival) ervaring
* Kan opgezet worden met witte of bruine buitenkant
* Spat waterproef
* Wordt geleverd als bouwpakket Deze CatTent wordt geleverd als bouwpakket. Iedereen weet dat katten een zwak voor ambachtelijk karton hebben. KarTent heeft in samenwerking met Studio Snorhaar een kartonnen paleis voor jouw kat ontwikkeld!KarTent is een Nederlandse Start-up gevestigd in Amsterdam. Wij maken kartonnen festivaltenten, om de enorme afvalhopen (plastic) die op festivalcampings achterblijven tegen te gaan.Studio Snorhaar is een Nederlands design bureau dat zich specialiseert in katten en honden. Wij begrijpen dat ook honden en katten dol zijn op design :)

Productnr.: karte102318819
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 1 kg
Maat: 50 x 30 x 26 cm
Lengte: 50
Breedte: 30
Hoogte: 26
Extra informatie


➕ Katten houden ook van festivals
➕ Goede verstopplek
➖ Niet geheel onverwoestbaar

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Kartonnen CatTent - de Tent voor Katten

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Daarnaast is karton een volledig herbruikbaar materiaal.