Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Kartonnen Mal voor een Gras Stoel

€ 47,50

Gratis verzending

Op voorraad

Een stoel gemaakt van gras, hoe cool is dat?! Groei je eigen stoel van gras met deze kartonnen...meer

Een stoel gemaakt van gras, hoe cool is dat?! Groei je eigen stoel van gras met deze kartonnen mal. Simpelweg de mal vullen met aarde zodat er een mooie stoel van gras ontstaat! Ook leuk om samen met de kinderen te tuinieren! Plastic tuinstoelen zijn zo 2019! Creëer nu zelf een duurzame loungeset in je grasveld!

Wat moet je weten over deze kartonnen grasstoel?
* Plastic-vrij zitten
* Leuk om te doen
* Unieke grasstoel

Productnr.: karte104362155
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 2 kg
Maat: 70 x 70 x 40 cm
Breedte: 70
Hoogte: 40
Lengte: 70
Extra informatie

Groei je eigen stoel van gras met deze kartonnen mal. Je kan de mal vullen met aarde zodat er een mooie stoel van gras ontstaat!

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Kartonnen Mal voor een Gras Stoel

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Daarnaast is karton een volledig herbruikbaar materiaal.