Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Kartonnen Picknicktafel

€ 47,50

Gratis verzending

Op voorraad

Kartonnen picknicktafel voor de kinderen! Een kartonnen picknicktafel voor je kids om met zijn...meer

Kartonnen picknicktafel voor de kinderen! Een kartonnen picknicktafel voor je kids om met zijn tweeën aan te knutselen, lezen of puzzelen. Het is mogelijk om de picknicktafel los te halen van elkaar zodat je twee losse tafeltjes hebt, handig voor de kids even afstand van elkaar nodig hebben ;)

Wat moet je weten over de kartonnen picknicktafel?
* Gemaakt van duurzaam karton
* Perfect voor de kinderen
* Zowel een picknicktafel als twee losse tafeltjes
* 100% circulair

Productnr.: karte108043474
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Maat: 62 x 120 x 142 cm
Lengte: 62
Breedte: 120
Hoogte: 142
Extra informatie

Deze kartonnen picknicktafel is gemaakt van duurzaam karton! Het is mogelijk om de twee tafeltjes los elkaar te halen en naast elkaar te zetten.

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Kartonnen Picknicktafel

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Daarnaast is karton een volledig herbruikbaar materiaal.