Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Knutselen met viltballen + mooie gratis extra's

Knutselen met viltballen + mooie gratis extra's
€ 9,45

Gratis verzending

Op voorraad

Pakket speciaal voor onze knutselactie ! Je ontvangt +/- 50 viltballetjes (75 gram) van...meer

Pakket speciaal voor onze knutselactie!

Je ontvangt +/- 50 viltballetjes (75 gram) van +/-2,0 cm. groot in verschillende kleuren. Je kunt er naast de voorwerpen die we hebben beschreven nog heel veel andere dingen van maken, zoals een een mooie ketting of een onderzetter, wanddecoratie of zelfs vloerkleed. En als kattenspeeltje werken de balletjes ook heel goed.

De fairtrade balletjes worden met de hand gevilt van 100% wol in Nepal. De kleuren en maat kunnen door de handmatige productie wat variëren. De werkelijke kleur kan afwijken van kleur op het beeldscherm. De kleuren op je beeldscherm zijn indicatief.

Je ontvangt deze gratis extra's

  • Een prachtige dubbele wenskaart + candlebag + envelop van handgeschept loktapapier

    Verras bijvoorbeeld je opa of oma en stuur je knutselwerk op (past in de envelop).
    Let op: iedere kaart is verschillend, op de foto zie je één voorbeeld.
  • Gratis verzending
    Je betaalt ons geen verzendkosten om alles thuis te ontvangen.

Op de actiepagina meer informatie. 

Productnr.: Straid104202
Land van oorsprong: Nepal

Over de leverancier Creaid

Creaid is het creatieve label van Straid. Eerlijke materialen om zelf de mooiste creaties te maken. Dat geeft een dubbel goed gevoel!

Over de producent Natural Wool House

De naam zegt het al: wol vormt de basis voor een groot assortiment viltproducten. Een wollige onderneming, met een weinig lollige aanleiding. Oprichter Maheshwor was sociaal werker en ving verstoten vrouwen op. In de Nepalese cultuur verliezen gescheiden vrouwen de meeste rechten (helaas, de situatie verbetert wel langzaam maar zeker!), maar behouden vaak wel de plicht om hun kinderen op te voeden. Vaak zonder baan en dat maakt het bijzonder lastig.

De opvang is voor deze vrouwen tegenwoordig steeds beter geregeld. Maar opvang alleen is onvoldoende. Het opbouwen van een eigen, meer onafhankelijk bestaan, waarin ze hun kinderen een toekomst kunnen bieden, is hun grote wens. Werk geeft ze niet alleen een eigen inkomen, maar ook voldoening en vertrouwen. Voor Maheshwor de aanleiding om ze via het opleiden tot viltster een nuttige dagbesteding te bieden. Dat is hem gelukt en dat is zeker wel lollig!

Inmiddels werken er gemiddeld dertig vrouwen bij Masheshwor en zijn zakenpartner Kishor. Hun kwaliteitsproducten worden naar steeds meer landen geëxporteerd. We zijn er trots op dat we daaraan een bijdrage kunnen leveren en jou kennis kunnen laten maken met de wollige, duurzame, warme, decoratieve creaties van Natural Wool House.

Herkomst Knutselen met viltballen + mooie gratis extra's