Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Laptopstandaard

€ 14,95

Op voorraad

Laptopstandaard, inklapbaar en ergonomisch Deze laptopstandaard is gemaakt van gebruikt...meer

Laptopstandaard, inklapbaar en ergonomisch

Deze laptopstandaard is gemaakt van gebruikt karton. Door ergonomisch design staat de laptop op de juiste hoogte, zodat je geen last krijgt van je nek en/of rug. De onderkant is open, waardoor je laptop niet oververhit raakt.

Wat moet je weten over deze laptop standaard?

  • Inklapbaar
  • Open onderkant, zodat laptop niet oververhit
  • Spatwaterdicht 
  • Geleverd als bouwpakket, inclusief handleiding

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte102318876
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 0,2 kg
Materiaal: Karton
Maat: 26 x 20 x 20 cm
Extra informatie

➕ Door het ergonomische ontwerp werk je op de juiste hoogte
➕ Het open ontwerp zorgt voor goede ventilatie van je laptop
➕ Inkapbaar en makkelijk mee te nemen
➖ Extern toetsenbord en muis nodig voor gebruik

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Laptopstandaard

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.