Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Postbakjes (3 stuks)

Postbakjes (3 stuks)
€ 13,95

Op voorraad

Kartonnen postbakjes In plaats van de traditionele inspiratieloze plastic brievenbakken biedt...meer

Kartonnen postbakjes

In plaats van de traditionele inspiratieloze plastic brievenbakken biedt KarTent nu de mogelijkheid je brieven en documenten duurzaam te sorteren. Verpakt per 3 stuks.

  • Makkelijk ordenen
  • Duurzaam
  • Voor het 100% circulaire kantoor
  • Deze postbakjes moet je zelf in elkaar zetten. We sturen een handleiding mee.

Op festivals houdt KarTent de bezoekers droog tijdens hun schoonheidsslaapje en daarna houden deze brievenbakjes je brieven droog (en uit elkaar)!

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte102318882
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 1 kg
Materiaal: Karton
Maat: 40 x 30 x 21 cm
Extra informatie

Organiseer je bureau op een duurzame en unieke manier met deze postbakjes gemaakt van oude KarTenten!

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Postbakjes (3 stuks)

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.