Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Basketbalprullenbak

€ 18,95

Op voorraad

Kartonnen basketbalprullenbak Houd je van basketbal en van dingen weggooien? Dan zit je goed...meer

Kartonnen basketbalprullenbak

Houd je van basketbal en van dingen weggooien? Dan zit je goed met deze prullenbak, gemaakt van gebruikt karton. Afval weggooien wordt een feestje met dit prachtexemplaar. De inhoud van de bak is 60L. 

  • Makkelijk en plezierig afval wegwerpen
  • Chique ontwerp
  • Spatwaterdicht
  • Wordt geleverd als bouwpakket met handleiding

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte103937738
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 2kg
Materiaal: Karton
Extra informatie

➕ Makkelijk driepunters gooien
➕ Origineel
➕ Duurzaam
➖ Het is mogelijk dat je niet altijd raak gooit

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Basketbalprullenbak

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.