Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Verstevigd bureau

Verstevigd bureau
€ 100,00

Op voorraad

Kartonnen bureau Ga lekker zitten aan dit super stevige bureau, waarbij de onderdelen uit het...meer

Kartonnen bureau

Ga lekker zitten aan dit super stevige bureau, waarbij de onderdelen uit het blad komen en dat zonder lijm in elkaar te zetten is. Ideaal voor op de kinderkamer. Dit is het enige bureau dat mooier wordt van het geverf van kleine Picasso's. 

  • Zeer Stevig
  • Dik blad met mooie golven
  • Verpakking wordt ook gebruikt
  • Dit bureau wordt geleverd als bouwpakket met handleiding 

Eenmaal in elkaar gezet, kun je meteen de directeur uithangen ;-)

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte104210221
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 12 kg
Materiaal: Karton
Maat: 155 x 60 x 80 cm
Extra informatie

Ga lekker zitten aan dit super stevige bureau, waarbij de onderdelen uit het blad komen en dat zonder lijm in elkaar te zetten is!

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Verstevigd bureau

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.