Gratis verzenden vanaf € 75,00
100% fair(trade), bio, eco, social, local, circulair
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Tolmin hanglamp

vanaf € 53,95

Maat

Kleur snoer

Snoer lengte

Kartonnen Tolmin hanglamp Deze duurzame hanglamp maakt iedere ruimte sfeervol. De lamp...meer

Kartonnen Tolmin hanglamp

Deze duurzame hanglamp maakt iedere ruimte sfeervol. De lamp hangt erg leuk in hoge ruimtes en geeft door de openingen een mooi licht. Origineel, duurzaam en volledig circulair! De hanglamp is verkrijgbaar in 3 formaten.

  • Zorgvuldig gelijmd
  • Super design met mooi licht
  • Verschillende opties beschikbaar

Deze duurzame lamp is in samenwerking met een sociale werkplaats zorgvuldig in elkaar gelijmd en wordt standaard geleverd met fitting (inclusief 1 meter rode kabel) maar exclusief lamp.

Op festivals is KarTent het stralende middelpunt van de festivalcamping. Nu kun je met dit stralende stukje karton je woon-, slaap- of huiskamer upgraden.

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte104235254
Land van oorsprong: Nederland
Gewicht: 1 kg
Materiaal: karton
Maat: Ø 24-34 x 20 cm
Extra informatie

Geef je kamer een prachtige licht met deze duurzame Tolmin lamp. Zorgvuldig gelijmd inclusief fitting en draad.

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Tolmin hanglamp

Planet Story

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.