Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Monitor verhoger

€ 18,95

Op voorraad

Varianten:

Een stevige schermverhoger van karton Is uw bureau een beetje rommelig of zit u niet helemaal...meer

Een stevige schermverhoger van karton

Is uw bureau een beetje rommelig of zit u niet helemaal goed recht? Wellicht is deze schermverhoger dan een uitkomst. Beschikbaar in twee varianten; een hoek of recht.

  • Verhoogt uw scherm
  • Gemakkelijk in en uit elkaar te halen
  • Duurzaam karakter

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte108686508
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 300 g
Materiaal: Karton
Maat: 55 x 28 x 12 cm
Extra informatie

Maak uw bureau overzichtelijker met deze stevige schermverhoger.

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Monitor verhoger

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.