Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Wanaka lamp

€ 50,00

Op voorraad

Varianten:

Kleur snoer:

Snoer lengte:

De Wanaka lamp als blikvanger Geef je kantoor of eettafel een waanzinig duurzaam cadeau met...meer

De Wanaka lamp als blikvanger

Geef je kantoor of eettafel een waanzinig duurzaam cadeau met deze toffe Wanaka lamp! De lampen zijn slank en lang qua design en uitgevoerd met óf een
tl-armatuur óf met een standaard fitting. Voor het ophangen, zit er mooi gekleurd draad aan de uiteinden.

  • Licht en gemakkelijk op te hangen
  • Beschikbaar met tl-armatuur of standaard fitting
  • Slank design

Let op! Dit product is gemaakt van oude festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte108725334.9
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 2 kg
Materiaal: Karton
Maat: 120/170 x 13 x 10 cm
Extra informatie

Mooi werklicht of licht op tafel met deze strakke lange en smalle design lamp!

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Wanaka lamp

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.