Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Bureaulamp Made

vanaf € 28,95

Varianten:

Kleur snoer:

Snoer lengte:

Bureaulamp 'Made' van gebruikt karton  Met een bureaulamp blijf je beter gefocust en werk je...meer

Bureaulamp 'Made' van gebruikt karton 

Met een bureaulamp blijf je beter gefocust en werk je fijner, zeker als hij gemaakt is van gebruikt karton! Als je dit lampje bestelt, krijg je fitting en draad erbij. Deze Made lamp is gemaakt van oude festivaltenten en heeft hiervoor dus al een leven gehad. Dat maakt het een mooi circulair product.

Wat moet je weten over deze bureaulamp?

  • Duurzaam bureaulampje
  • Inclusief draad en fitting
  • Om fijner te werken
  • Spatwaterdicht

Let op! Dit product is gemaakt van oude festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte108734898
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 2 kg
Materiaal: Karton
Maat: 28 x 28 x 40 cm
Extra informatie

➕ Duurzaam bureaulampje
➕ Inclusief draad en fitting
➕ Unieke verlichting
➖ Spatwaterdicht

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Bureaulamp Made

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.