Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Laptop zonnescherm koffer

€ 23,95

Op voorraad

Een laptop zonnescherm om buiten te kunnen werken Het laptop zonnescherm is gemaakt van...meer

Een laptop zonnescherm om buiten te kunnen werken

Het laptop zonnescherm is gemaakt van gebruikt karton. Nu kun je heerlijk in de zon op je laptop werken, gamen of chatten en toch je scherm goed blijven zien. Het laptop zonnescherm is gemaakt in de vorm van een koffertje en je laptop past er precies in. Schuif het klepje naar boven en je kunt aan de slag!

  • Voor laptops met een 13 inch scherm
  • Geen last van de zon op je scherm
  • In de vorm van een koffer
  • Spatwaterdicht

Let op! Dit product is gemaakt van oude festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte110498038
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 2 kg
Materiaal: Karton
Maat: 39 x 4 x 35 cm
Extra informatie

➕ Met je laptop buiten werken, gamen en chatten
➕ Geen last van de zon op je scherm
➕ Niet meer knijpen met je ogen
➖ Alleen geschikt voor 13 inch schermen

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Laptop zonnescherm koffer

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.