Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Kartonnen Basketbal Prullenbak

€ 22,50

Gratis verzending

Op voorraad

Coole basketbal prullenbak om punten mee te scoren Hou je van van basketbal en dingen weggooien...meer

Coole basketbal prullenbak om punten mee te scoren Hou je van van basketbal en dingen weggooien dan zit je met deze prullenbak gemaakt van karton goed! Afval weggooien wordt een feestje met dit prachtexemplaar. De inhoud van de bak is 60L.


* Makkelijk en plezierig afval wegwerpen
* Chique ontwerp
* Spatwaterproef
* Wordt geleverd als bouwpakket

Productnr.: karte103937738
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 2 kg
Breedte: 30
Maat: 30 x 30 x 55 cm
Lengte: 30
Hoogte: 55
Extra informatie


➕ Makkelijk driepunters gooien
➕ Origineel
➕ Duurzaam
➖ Het is mogelijk dat je niet altijd raak gooit

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Kartonnen Basketbal Prullenbak

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Daarnaast is karton een volledig herbruikbaar materiaal.