Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Kartonnen Prullenbak 60L

€ 19,50

Gratis verzending

Op voorraad

Ook klaar met dure prullenbakken die snel vies worden? Of heb je maar even een prullenbak ergens...meer

Ook klaar met dure prullenbakken die snel vies worden? Of heb je maar even een prullenbak ergens nodig? Wellicht is deze dan iets voor jou! In deze prullenbak past een 60L vuilniszak in. Haal de deksel eraf en hij kan makkelijk geleegd worden!

Wat moet je weten over deze kartonnen KarBin?
* Makkelijk afval beheren
* Stevig
* Chique ontwerp

Productnr.: karte104370179
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 2 kg
Breedte: 30
Lengte: 30
Maat: 30 x 30 x 60 cm
Hoogte: 60
Extra informatie

Een eenvoudige maar zeker duurzame en stijlvolle prullenbak voor thuis! Meerdere deksel opties beschikbaar.

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Kartonnen Prullenbak 60L

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Daarnaast is karton een volledig herbruikbaar materiaal.