Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Thuiswerkplek Sta Bureau Wit

€ 60,00

Gratis verzending

Op voorraad

Ergonomische sta bureau Gemakkelijk staand werken met dit zit sta bureau van karton! Zet deze...meer

Ergonomische sta bureau Gemakkelijk staand werken met dit zit sta bureau van karton! Zet deze ergonomische stawerkplek op je bureau, verstel hem in hoogte en berg het gemakkelijk op. Kabels kunnen in dit kartonnen sta werkplek netjes worden geordend door de doorsteekgaten naast de laptop en insnedes voor ophangen. Deze stawerkplek laten bedrukken met een logo, print of slogan? Dat kan vanaf 20 stuks! Vraag hiervoor een offerte aan via de offerteknop op deze pagina.

Wat moet je weten over dit zit sta bureau?
* Wordt geleverd als bouwpakket
* Gemakkelijk in elkaar te zetten en op te bergen
* In hoogte verstelbaar
* Te bedrukken vanaf 20 stuks

Productnr.: karte118883322
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 2 kg
Hoogte: 70
Maat: 52 x 68 x 70 cm
Lengte: 52
Breedte: 68
Extra informatie


➕ Ergonomische thuiswerkplek in het wit
➕ In hoogte verstelbaar op je bureau
➕ Te bedrukken vanaf 20 stuks, vraag offerte op
➖ Niet geschikt als opstapje

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Thuiswerkplek Sta Bureau Wit

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Daarnaast is karton een volledig herbruikbaar materiaal.