Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

KarBin, Kliko 2.0

€ 23,95

Op voorraad

Varianten:

De KarBin een duurzame vervanger van de traditionele kliko  De deksel van de KarBin kan in...meer

De KarBin een duurzame vervanger van de traditionele kliko 

De deksel van de KarBin kan in verschillende kleuren geleverd worden om betere afvalscheiding te faciliteren. Ideaal voor feesten en partijen. Een echte circulaire eyecatcher!

  • Makkelijk op te zetten
  • Gemaakt van oud karton
  • Beschikbaar in verschillende kleuren
  • Deze KarBin wordt geleverd als bouwpakket met bouwinstructies

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte102318822
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 5 kg
Extra informatie

De KarBin is een 240L kliko volledig gemaakt van oude KarTenten. De deksel is beschikbaar in meerdere kleuren.

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst KarBin, Kliko 2.0

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.