Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Koffiecupjeshouder

€ 23,95

Op voorraad

Varianten:

Kartonnen koffiecupjeshouder Deze duurzame koffiecupjeshouder is super om cupjes te bewaren...meer

Kartonnen koffiecupjeshouder

Deze duurzame koffiecupjeshouder is super om cupjes te bewaren én te presenteren. Laat op deze manier subtiel aan je gasten zien hoe milieubewust je bent. En je hoeft nooit meer in een bak met (Nespresso) capsules te graven. Vanaf nu heb je een duurzaam keukenaccessoire om je capsules te sorteren. 

  • Berg uw cupjes ordelijk op
  • Circulaire blikvanger
  • Gemaakt van 100% KarTent

Aan de achterkant zitten twee gaatjes om de houder aan de muur te kunnen bevestigen. Daarnaast kun je hem vanwege het geringe gewicht ook met dubbelzijdig tape aan een tegelwand hangen. Leunen kan natuurlijk ook.

 Wij van KarTent adviseren de capsules na gebruik te verzamelen en in te leveren bij Nespresso voor recycling ;-)

Productnr.: karte103190205
Land van oorsprong: Nederland
Gewicht: 1 kg
Keurmerk:
Materiaal: karton
Maat: 31 x 31 x 4 cm
Extra informatie

Voor echte koffieliefhebbers een nette en duurzame manier om je cupjes te presenteren in deze koffiecupjeshouder.

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Koffiecupjeshouder

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.