Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Trio sorteerprullenbak

€ 38,95

Op voorraad

Varianten:

Kartonnen trio sorteerprullenbak in twee maten Duurzaam afvalscheiden begint met de eco trio...meer

Kartonnen trio sorteerprullenbak in twee maten

Duurzaam afvalscheiden begint met de eco trio prullenbak, want alles in dezelfde bak gooien kan écht niet meer! Afvalsorteren wordt een feestje met deze eyecatcher! Ideaal voor feesten en partijen. In elk vak past een 20L of 60L vuilniszak, afhankelijk van welke variant je kiest. Haal het deksel eraf om hem eenvoudig te legen. 

Wat moet je weten over deze trio prullenbak?

  • Verkrijgbaar in twee verschillende maten: voor 20L of 60L vuilniszakken
  • Makkelijk afvalsorteren
  • Afzonderlijke zakken
  • Spatwaterdicht

Maten van de trio prullenbakken:

  • 60L: (lxbxh) 90 x 30 x 100cm
  • 20L: (lxbxh) 60 x 20 x 64cm

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte103859864
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 5 kg
Extra informatie

➕ Verkrijgbaar in twee verschillende maten
➕ Duurzaam en makkelijk afvalscheiden
➕ Individuele zakken (20L of 60L)
➖ Spatwaterdicht

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Trio sorteerprullenbak

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.