Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Prullenbak van 60 liter

€ 15,95

Op voorraad

Kartonnen prullenbak Ook klaar met dure prullenbakken, die snel vies worden? Of heb je maar...meer

Kartonnen prullenbak

Ook klaar met dure prullenbakken, die snel vies worden? Of heb je maar kort een prullenbak ergens voor nodig? Wellicht is deze prullenbak dan iets voor jou!
Deze prullenbak is volledig gemaakt van karton en er past een vuilniszak in van 60L. Haal het deksel eraf en vervolgens is hij makkelijk te legen.

  • Makkelijk afval beheren
  • Stevig
  • Chique ontwerp

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte104370179
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 2
Extra informatie

Een eenvoudige maar zeker duurzame en stijlvolle prullenbak voor thuis. Meerdere dekselopties beschikbaar.

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Prullenbak van 60 liter

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.