Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Cupcakestandaard

€ 13,95

Op voorraad

Cupcakestandaard voor al je cupcakejes!   Deze etagère is gemaakt van gebruikt karton. Leuk...meer

Cupcakestandaard voor al je cupcakejes! 

Deze etagère is gemaakt van gebruikt karton. Leuk om cakejes, chocolaatjes of snacks op te dienen op een duurzame manier. De cupcakestandaard wordt plat geleverd en is heel makkelijk in elkaar te zetten.

  • Vier-laagse etagère
  • Presenteer je cakejes op een duurzame manier
  • Spatwaterdicht 
  • Wordt als bouwpakket geleverd

Let op! Dit product is gemaakt van oude festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte110526916
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 2 kg
Materiaal: Karton
Maat: 35 x 35 x 51 cm
Extra informatie

➕ Duurzame etagère
➕ Om cakejes en chocolaatjes feestelijk op te dienen
➕ 4 laags en zelf te versieren
➖ Niet vaatwasser bestendig

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Cupcakestandaard

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.