Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Rebottled Karaf

Rebottled Karaf
€ 19,95

Kleur

Stijlvolle karaf van hergebruikte wijnflessen. Een ambachtelijk Dutch Design product, iedere...meer

Stijlvolle karaf van hergebruikte wijnflessen. Een ambachtelijk Dutch Design product, iedere karaf s is uniek. In de kleuren amber en transparant, dus voor iedere gelegenheid en interieur een passende kleur.

Past perfect bij de 'tumblers'.

Handgemaakt (zie film bij tabblad 'Paspoort') door mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt in Utrecht. Zij perspectief, jij mooie glazen, de natuur en onze planeet minder belast. Hoe mooi kan het zijn?

Verpakt per twee in een stevige geschenkverpakking van gerecycled karton.


Extra informatie

Iedere karaf is handgemaakt en uniek, waardoor de glazen die je ontvangt iets kunnen afwijken van de glazen op de foto.

Productnr.: Rebot-006
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 0,2 kg
Inhoud: 330 ml
Breedte: 7,5 cm
Hoogte: 11 cm
Materiaal: Glas
Extra informatie

Iedere karaf is handgemaakt en uniek, waardoor de glazen die je ontvangt iets kunnen afwijken van de glazen op de foto.

Over de leverancier Rebottled

De missie van Rebottled is om de glasindustrie te veranderen, of beter gezegd: te verduurzamen. Dit doen zij door lege wijnflessen te upcyclen tot stijlvolle drinkglazen en accessoires. Deze producten worden gemaakt door talentvolle mensen met een afstand tot de huidige arbeidsmarkt. Dat wordt extra genieten van je drankje of interieur!

De glasindustrie kent een rijke historie en is al eeuwenlang een vitaal onderdeel van onze voedingsindustrie. Jaarlijks worden 440 miljoen wijnflessen na eenmalig gebruik weggegooid, bierflessen met statiegeld worden daarentegen tot 40 keer hergebruikt. Het doel van Rebottled is om zoveel mogelijk wijnflessen een tweede leven te geven.

Zo wordt het glasafval van de horeca onze grondstof en helpen we mensen, die moeite hebben met het vinden van passend werk, aan een baan. Dit proces resulteert in prachtige producten waar Rebottled steeds meer mensen blij mee maakt. Jou ook?

Herkomst Rebottled Karaf

Respect voor de planeet

De grondstof bestaat uit oude wijnflessen. Hierdoor hoeft er geen nieuw glas te worden geproduceerd en wordt de CO2-uitstoot flink verlaagd. De productie van de glazen vindt plaats in Nederland, dus minder transport en daardoor minder uitstoot.