Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Duurzaam Bedframe met Rand van Karton

vanaf € 98,00

Varianten:

Maat:

Duurzaam bedframe met rand gemaakt van karton. Beschikbaar in verschillende maten. Hemelse...meer
Duurzaam bedframe met rand gemaakt van karton. Beschikbaar in verschillende maten. Hemelse nachten gegarandeerd op dit kartonnen bed. Dit kartonnen bed heeft hoge randen zodat je matras blijft liggen. Origineel, duurzaam en makkelijk in elkaar te zetten zonder Zweedse Schroefjes ;). De bodem is vergelijkbaar met een lattenbodem en slaapt heerlijk. Zeg nou zelf, je slaapt toch lekkerder op een duurzaam bed? Ook goed geschikt als logeerbed of als je een tijdelijk bed nodig hebt. Wat moet je weten over dit kartonnen bedframe?
* Beschikbaar voor matras breedtes 90, 120, 140, 160, 180 en 200cm
* Kan gemakkelijk gewicht tot 200kg per m2 dragen
* Spat waterproef
* Dit bed wordt als bouwpakket geleverd Eenmaal in elkaar gezet kun je van een welverdiende nachtrust genieten ;). Twijfel je nog over hoe sterk dit bed is en heb je wat bewijs nodig? Check onze test! (https://www.youtube.com/watch?v=kW9xnkZVpoM) Wil je nóg duurzamer slapen? Als je voor zo'n mooi duurzaam kartonnen bed gaat, willen wij je bij KarTent graag helpen om het plaatje compleet te maken! Dat kan natuurlijk met een duurzaam matras, zoals die van bedzzzy. Daarom krijg je nu 10% korting op een bedzzzy matras bij aanschaf van een KarTent bed! Meer over Bedzzzy vind je hier! (http://www.bedzzzy.nl/)
Productnr.: karte105211118
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 10 - 20 kg
Hoogte: 35
Maat: 210 x 130 x 35 cm
Lengte: 210
Breedte: 130
Extra informatie

➕ Gemaakt van 7 mm dik karton en kan 200kg per m2 dragen
➕ Voldoende steun aan ieder matras door ergonomisch design
➕ 10% korting op een bedzzzy matras bij aanschaf ➖ Lastig schoonmaken onder het bed (wel te verschuiven)
Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Duurzaam Bedframe met Rand van Karton

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Daarnaast is karton een volledig herbruikbaar materiaal.