Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Kartonnen boog bed

€ 111,00

Op voorraad

Varianten:

Kartonnen boog bed voor een duurzame nachtrust. Hemelse nachten gegarandeerd in dit kartonnen...meer
Kartonnen boog bed voor een duurzame nachtrust. Hemelse nachten gegarandeerd in dit kartonnen bed. Origineel, duurzaam en makkelijk in elkaar te zetten zonder Zweedse Schroefjes ;). De bodem is vergelijkbaar met een lattenbodem en slaapt heerlijk. Lades worden per 2 of 4 geleverd optioneel. Het bed is 5 cm korter dan het matras zodat deze stevig op zijn plek blijft liggen. Op zoek naar een langer bed? Dit bed komt ook in de lengtes voor matrassen van 210 en 220 cm. Wat moet je weten over dit kartonnen boog bed?
* Beschikbaar in de breedtes 90, 120, 140, 160, 180 en 200cm
* Erg sterk, kan gemakkelijk het gewicht aan
* Optioneel lades voor opbergruimte onder het bed
* Matras schuift er niet af
* Geleverd als bouwpakket Dit bed wordt als bouwpakket geleverd. Wil je nóg duurzamer slapen? Als je voor zo'n mooi duurzaam kartonnen bed gaat, willen wij je bij KarTent graag helpen om het plaatje compleet te maken! Dat kan natuurlijk met een duurzaam matras, zoals die van bedzzzy. Daarom krijg je nu 10% korting op een bedzzzy matras bij aanschaf van een KarTent bed! Meer over Bedzzzy vind je hier! (http://www.bedzzzy.nl/) Onze producten en verpakkingen worden zoveel gemaakt van gebruikt karton.
Productnr.: karte108731596
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 20 kg
Hoogte: 35
Maat: 195-215 x 160 x 35 cm
Lengte: 195-215
Breedte: 160
Extra informatie

➕ Gemaakt van 7 mm dik karton en kan 200kg per m2 dragen
➕ Een bed wat net zo groot is als je matras
➕ Optioneel met lades om kleding en spullen op te bergen ➖ Ligt zo lekker dat je je bed niet uit wilt in de ochtend
Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Kartonnen boog bed

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Daarnaast is karton een volledig herbruikbaar materiaal.