Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

KarTent original, de originele festivaltent

€ 105,00

Op voorraad

De enige echte KarTent: een volledig recyclebare kartonnen tent voor gebruik op muziekfestivals...meer

De enige echte KarTent: een volledig recyclebare kartonnen tent voor gebruik op muziekfestivals of in de achtertuin. Geschikt voor 2 personen of, als je de ruimte wilt, slaap dan lekker alleen in deze donkere tent (geweldig voor katers ;-). Waterbestendig? Geen zorgen, dat hebben we getest. Het bewijs zie je hier.

Pimp de tent op met verf of zet een nachtkastje in het midden. Je kunt het zo gezellig maken als je wilt.

De tent is perfect voor elk festival, zakelijke evenement of gewoon in de tuin (let op deze tent heeft wel wat ruimte nodig!).

  • 100% slaaptent
  • Gezellige 2-persoonstent
  • Pimp hem zelf

De KarTent wordt geleverd als bouwpakket. De instructies worden meegestuurd.

Let op: Omdat de KarTent alleen per vrachtwagen geleverd kan worden, is €35,00 aan de verkoopprijs van € 70,00 toegevoegd voor het bezorgen. 

Productnr.: karte102318807
Land van oorsprong: Nederland
Gewicht: 13 kg
Materiaal: Karton
Maat: 235 x 150 x 109 cm

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst KarTent original, de originele festivaltent

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.