Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Rad van Fortuin

€ 28,95

Op voorraad

Varianten:

Rad van Fortuin voor elk feestje! Zo maak je elk feestje leuker; verjaardag, festival,...meer

Rad van Fortuin voor elk feestje!

Zo maak je elk feestje leuker; verjaardag, festival, vrijgezellenfeest, noem het maar op! Bedenk zelf leuke opdrachten of prijzen en het feestje kan beginnen!  

  • Bedenk zelf wat je op het rad wilt hebben
  • Er zijn drie varianten: klein, groot en extra groot
  • Spatwaterdicht
  • Wordt geleverd als bouwpakket met instructie

Het rad van fortuin is gemaakt van gebruikt karton.
Let op! Dit product is gemaakt van oude festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte110739287.3
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 1 kg
Extra informatie

➕ Bepaal zelf wat er op het rad komt te staan
➕ Grote hit op elk feestje
➕ Gemaakt van gebruikt karton en duurzaam
➖ Je moet hem wel zelf in elkaar zetten

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Rad van Fortuin

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.