Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Kartonnen Pingpongtafel

€ 52,50

Gratis verzending

Op voorraad

Licht gewicht en makkelijk op te bergen. Een kartonnen tafeltennistafel? Yes wij hebben het!...meer

Licht gewicht en makkelijk op te bergen. Een kartonnen tafeltennistafel? Yes wij hebben het! Perfect voor in de woonkamer, kantoor of speelkamer van je kids! Heb je nog geen batjes en balletjes in huis? Dat is geen probleem, die hebben wij voor jou! Dan kan je meteen een potje spelen. De tafel is een fractie kleiner dan een competitietafel, durf jij het aan?

Wat moet je weten over deze kartonnen pingpongtafel?
* Inklapbaar
* Licht van gewicht en makkelijk te tillen
* Optioneel met batjes en balletjes
* Wordt geleverd als bouwpakket Eenmaal in elkaar gezet kun je meteen spelen. Let wel op; het formaat en het gedrag van de tafel wijkt af van een reguliere wedstrijdtafel.

Productnr.: karte108046318
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 3 kg
Maat: 127 x 61 x 77 cm
Lengte: 127
Breedte: 61
Hoogte: 77
Extra informatie


➕ Opklapbaar
➕ Licht van gewicht en makkelijk te verplaatsen
➕ Optioneel met batjes en pingpongballetjes
➖ Kleiner dan een wedstrijd pingpongtafel

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Kartonnen Pingpongtafel

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Daarnaast is karton een volledig herbruikbaar materiaal.