Gratis verzenden vanaf € 75,00
100% fair(trade), bio, eco, social, local, circulair
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Handje keramiek

€ 4,50

Op voorraad

Prachtige handjes van aardewerk. Deze zijn precies groot genoeg om er een waxinelichtje in te...meer

Prachtige handjes van aardewerk. Deze zijn precies groot genoeg om er een waxinelichtje in te kunnen plaatsen. Ze zijn ook geschikt als een decoratief (zeep)bakje of natuurlijk als gewone decoratie.


De handjes worden eerst in een mal gemaakt waarna ze worden gebakken, na de eerste keer in de oven kunnen ze worden geglazuurd en daarna afgebakken.

Productnr.: Straid11400
Land van oorsprong: Nepal

Over de leverancier Straid

Straid importeert sinds 2007 uit Nepal. Meestal is dat maatwerk in opdracht van bedrijven en organisaties. Daarnaast presenteren we een selecte collectie via fairfriends direct aan consumenten. 

Vanaf het prille begin vormen drie pijlers het fundament onder onze visie:

Werk. Een klein woord, dat het verschil kan maken tussen leven en overleven. Door samen met gepassioneerde ondernemers in ontwikkelingslanden verrassende kwaliteitsproducten te maken, vergroot Straid hun zelfredzaamheid.

Duurzaam. Woord met veel betekenissen en vaak achteloos gebruikt.. Voor Straid is het een doel: onze prachtige planeet beter willen achterlaten dan we die aantroffen. Het gaat immers om de leefomgeving waarvan onze kinderen deel uitmaken.

Transparant. We zijn trots op onze producenten. Zij zijn trots op hun producten, niet zomaar ergens door iemand gemaakt, maar door mensen die op deze planeet wonen en volgende generaties een betere toekomst willen geven. Dat verhaal vertellen we, het trotse verhaal van de producent.

Straid is een samenvoeging van fair made (eerlijk en goed geproduceerd), direct trade (zonder tussenhandel) en sustainable aid (duurzame relaties en duurzame steun)

Herkomst Handje keramiek