Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Vouwtafel

€ 23,95

Op voorraad

Vouwtafel, perfect als bijzettafel op feestjes Deze opvouwbare kartonnen tafel is een...meer

Vouwtafel, perfect als bijzettafel op feestjes

Deze opvouwbare kartonnen tafel is een perfecte tijdelijke oplossing voor al uw tafelbehoeften. Kan ook goed gebruikt worden voor kinderfeestjes of in de kinderkamer. Met wat stoepkrijt of verf wordt deze tafel alleen maar mooier!

Wat moet je weten over deze vouwtafel?

  • Kan worden gebruikt als tijdelijke bijzettafel
  • Stevig tafeloppervlak
  • Spatwaterdicht
  • Wordt geleverd als een bouwpakket inclusief bouwinstructie

Eenmaal in elkaar gezet kun je meteen tafelen ;-)

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte102318828
Land van oorsprong: Nederland
Gewicht: 6 kg
Materiaal: karton
Maat: 150 x 70 x 70 cm
Extra informatie

➕ Perfect als tijdelijke tafel
➕ Makkelijk op te zetten
➕ Stevig tafeloppervlak 
➖ Niet geschikt voor urenlang in de regen

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Vouwtafel

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.