Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Rastertafel

€ 195,00

Op voorraad

Varianten:

Een kartonnen rastertafel als bijzettafel Deze milieuvriendelijke rastertafel is de perfecte...meer

Een kartonnen rastertafel als bijzettafel

Deze milieuvriendelijke rastertafel is de perfecte bijzettafel als je van een excentriek stuk in je woonkamer houdt. Een prachtig stuk vakmanschap. Ook leuk voor op de kinderkamer.

  • Uniek kruisontwerp
  • Volledig gemaakt van upcyclede KarTents
  • Een prachtig stuk milieuvriendelijk meubilair

De rastertafel kan worden geleverd met een glazen oppervlak, wat de ontwerpkenmerken van de tafel benadrukt en tegelijkertijd een premium gevoel geeft. Natuurlijk is deze kruistafel volledig gemaakt van upcyclede KarTents. Soms zie je nog steeds de verfstrepen van de KarTent aan de binnenkant van de tafel. Je hebt dus altijd een uniek exemplaar!

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte102318834
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 4 kg
Keurmerk:
Materiaal: Karton
Maat: 55 x 55 x 45 cm

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Rastertafel

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.