Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Blokkruk

€ 17,95

Op voorraad

Kartonnen krukje Oud karton van goede kwaliteit heeft een nieuw leven gekregen als duurzaam...meer

Kartonnen krukje

Oud karton van goede kwaliteit heeft een nieuw leven gekregen als duurzaam krukje. Hij valt door het strakke design enorm op in de kinderspeelkamer of als decoratie in de woonkamer.

  • Een duurzame zit-oplossing voor onverwachte gasten en kids
  • Gemakkelijk in elkaar te zetten
  • 100% geupcycled
  • Dit krukje wordt als bouwpakket geleverd, de instructies worden meegestuurd.

Dit krukje begint aan een tweede en veel rustiger leven. Onderschat de kwaliteit van deze kruk niet; de KarTenten zijn gemaakt van enorm stevig karton dus doorzakken zal niet gebeuren!

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte102571068
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 2 kg
Materiaal: Karton
Maat: 35 x 35 x 41 cm
Extra informatie

Oud karton van goede kwaliteit heeft een nieuw leven gekregen als duurzaam krukje!

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Blokkruk

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.