Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Campingstoel

€ 13,95

Op voorraad

Kartonnen campingstoel In deze comfortabele stoelen kun je heerlijk zitten en leunen. Ze zijn...meer

Kartonnen campingstoel

In deze comfortabele stoelen kun je heerlijk zitten en leunen. Ze zijn zeker geschikt voor volwassenen en bruikbaar bijvoorbeeld op de camping of thuis als extra zitjes. Je kunt ze heel gemakkelijk opzetten. Onderschat de kwaliteit van deze stoel niet; de KarTenten zijn gemaakt van enorm stevig karton dus doorzakken zal niet gebeuren!

  • Een duurzame zit-oplossing voor onverwachte gasten en kids
  • Gemakkelijk in elkaar te zetten
  • 100% geupcycled
  • Deze campingstoel wordt geleverd als bouwpakket met instructie

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte103968575
Land van oorsprong: Nederland
Gewicht: 2 kg
Materiaal: karton
Maat: 42 x 42 x 85 cm
Extra informatie

➕ Lekker leunen in deze stoel.
➕ Geschikt voor volwassenen
➕ Zeker bruikbaar op de camping
➕ Gemakkelijk op te zetten

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Campingstoel

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.