Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Driehoek krukje

Driehoek krukje
€ 15,95

Op voorraad

Kartonnen driehoek krukje Oud karton van goede kwaliteit heeft een nieuw leven gekregen als...meer

Kartonnen driehoek krukje

Oud karton van goede kwaliteit heeft een nieuw leven gekregen als duurzaam krukje. Met het strakke design valt het krukje enorm op in de kinderspeelkamer of als decoratie in de woonkamer.
Onderschat de kwaliteit van dit krukje niet; de KarTenten zijn gemaakt van enorm stevig karton dus doorzakken zal niet gebeuren!

  • Een duurzame zit-oplossing voor onverwachte gasten en kids
  • Gemakkelijk in elkaar te zetten
  • 100% geupcycled
  • Deze kruk wordt geleverd als bouwpakket met handleiding

Eenmaal in elkaar gezet kun je hier eindeloos op zitten.

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte104515052
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 2 kg
Materiaal: Karton
Maat: 40 x 40 x 40 cm
Extra informatie

Oud karton van goede kwaliteit heeft een nieuw leven gekregen als duurzaam krukje!

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Driehoek krukje

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.