Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Kartonnen Blok Stoel voor kinderen en volwassenen

€ 47,50

Gratis verzending

Op voorraad

Deze kartonnen stoel is 100% circulair. Met deze duurzame stoel zit je op altijd goed! Sterk...meer

Deze kartonnen stoel is 100% circulair. Met deze duurzame stoel zit je op altijd goed! Sterk genoeg om op te zitten, leuk genoeg om cadeau te geven! Ideaal voor op de kinderkamer!

Wat moet je weten over deze kartonnen stoel voor kinderen en volwassenen?
* Een duurzame zit oplossing voor onverwachte gasten en kids!
* Gemakkelijk in elkaar te zetten
* Bevat geen gluten, 100% geupcycled
* Wordt geleverd als bouwpakket Deze stoel wordt als bouwpakket geleverd, maar eenmaal in elkaar gezet kan je hier eindeloos op zitten!

Productnr.: karte102318843
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 2 kg
Maat: 55 x 40 x 80 cm
Lengte: 55
Breedte: 40
Hoogte: 80
Extra informatie


➕ Duurzame stoel gemaakt van karton
➕ Makkelijk op te zetten
➕ Stevig genoeg voor kinderen en volwassenen

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Kartonnen Blok Stoel voor kinderen en volwassenen

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Daarnaast is karton een volledig herbruikbaar materiaal.