Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Duurzame Kartonnen Kruk Bank

€ 37,50

Gratis verzending

Op voorraad

Karton van goede kwaliteit heeft een nieuw leven gekregen als duurzaam kruk bank! Hij valt enorm...meer

Karton van goede kwaliteit heeft een nieuw leven gekregen als duurzaam kruk bank! Hij valt enorm op met het strakke design in de kinderspeelkamer of als decoratie in de woonkamer. Nu begint het aan een tweede en veel rustiger leven. Onderschat de kwaliteit van deze bank niet; de KarTenten zijn gemaakt van enorm stevig karton dus doorzakken zal niet gebeuren!

Wat moet je weten over deze kartonnen kruk bank?
* Een duurzame zit oplossing voor onverwachte gasten en kids!
* Gemakkelijk in elkaar te zetten
* Bevat geen gluten, 100% geupcycled

Productnr.: karte102318852
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 3 kg
Maat: 35 x 85 x 41 cm
Lengte: 35
Breedte: 85
Hoogte: 41
Extra informatie

Oud karton van goede kwaliteit heeft een nieuw leven gekregen als duurzaam bankje!

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Duurzame Kartonnen Kruk Bank

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Daarnaast is karton een volledig herbruikbaar materiaal.