Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Kartonnen Statafel

€ 32,50

Gratis verzending

Op voorraad

Wij hebben een kartonnen sta-tafel voor tijdelijke partijen en evenementen. Stabiel, sterk,...meer

Wij hebben een kartonnen sta-tafel voor tijdelijke partijen en evenementen. Stabiel, sterk, duurzaam en betaalbaar. Perfect voor partijen die geen opslag behoeven na het evenement. Duurzaam doordat ze na gebruik bij het oud papier gerecycled kunnen worden gezet en geen extra transport terug naar de opslag. Waar je vroeger op bierviltjes de beste ideeën werden geschreven, kan het nu direct op je sta-tafel!

Wat moet je weten over deze kartonnen statafel?
* Geen plastic
* Licht en makkelijk te verplaatsen
* Stevig Gemakkelijk op te zetten en het feest kan beginnen!

Productnr.: karte106056633
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 1,8 kg
Maat: 64 x 64 x 102 cm
Lengte: 64
Breedte: 64
Hoogte: 102
Extra informatie


➕ Kartonnen statafel perfect voor evenementen en feestjes
➕ Geschikt voor partijen die geen opslag behoeven na het evenement
➕ Duurzaam doordat ze na gebruik bij het oud papier gerecycled kunnen worden
➖ Niet geschikt om op te dansen

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Kartonnen Statafel

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Daarnaast is karton een volledig herbruikbaar materiaal.