Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Kartonnen Garderobe Kast

€ 122,00

Gratis verzending

Op voorraad

Organiseer je jassen en hangkleding in deze duurzame garderobe kast met hanggedeelte! Deze...meer

Organiseer je jassen en hangkleding in deze duurzame garderobe kast met hanggedeelte! Deze kartonnen garderobe kast heeft vier opbergvakken, die gebruikt kunnen worden voor opgevouwen kleding. Deze strak ogende kledingkast is strak afgewerkt! De kartonnen kleerkast is erg sterk en zal dus zeker niet doorbuigen wanneer er spullen in worden gelegd.

Wat moet je weten over deze garderobe kast?
* Erg stevig
* Gemakkelijk op te zetten
* Mooi afgewerkt (geen randjes zichtbaar)
* Kledinghangers niet inbegrepen

Productnr.: karte114815533
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 12 kg
Maat: 48 x 110 x 165 cm
Lengte: 48
Breedte: 110
Hoogte: 165
Extra informatie


➕ Garderobe kast met planken en ophangruimte
➕ Lichtgewicht product
➕ Veel ruimte
➖ Kleren niet inbegrepen

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Kartonnen Garderobe Kast

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Daarnaast is karton een volledig herbruikbaar materiaal.