Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Kartonnen Honingraat Ronde Tafel

€ 317,00

Gratis verzending

Op voorraad

Varianten:

Duurzame ronde tafel van karton Deze ronde tafel staat overal mooi in je huis. Dit duurzame...meer

Duurzame ronde tafel van karton Deze ronde tafel staat overal mooi in je huis. Dit duurzame meubelstuk gemaakt van honingraat karton is sterk. Er passen zeker vier personen aan deze tafel. Wil je de ronde eettafel makkelijk kunnen schoonmaken? Dan raden wij aan om te kiezen voor de versie met plexiglas. Deze witte plaat geeft een mooi contrast op het karton.

Wat moet je weten over dit Ronde Honingraat Tafel?
* Passen vier personen aan deze tafel
* Optioneel plexiglas voor op het tafelblad
* Zeer stevige tafel
* Geeft een duurzame look aan je huis

Productnr.: karte118424933
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 5 kg
Hoogte: 80
Maat: 115 x 115 x 80 cm
Lengte: 115
Breedte: 115
Extra informatie


➕ Staat overal leuk in huis
➕ Passen 4 mensen aan deze tafel
➕ Geeft je interieur een duurzame look
➖ Beter schoon te houden met plexiglas bovenplaat

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Kartonnen Honingraat Ronde Tafel

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Daarnaast is karton een volledig herbruikbaar materiaal.