Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Villarobledo lamp

vanaf € 48,95

Kleur snoer:

Snoer lengte:

Een kartonnen 'gloeilamp' Gloeilampen kunnen echt niet meer? Nou dit kartonnnen juweeltje wel...meer

Een kartonnen 'gloeilamp'

Gloeilampen kunnen echt niet meer? Nou dit kartonnnen juweeltje wel hoor! Deze duurzame Villarobledo lamp staat erg leuk in hoge ruimtes en geeft door de openingen een mooi licht.

  • Super design met mooi licht
  • Verschillende opties beschikbaar
  • Inclusief fitting en draad
  • Deze lamp wordt als bouwpakket geleverd, inclusief instructie

Op festivals is KarTent het stralende middelpunt van de festivalcamping. Nu kun je met dit stralende stukje karton je woon-, slaap- of huiskamer upgraden.

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte102318870
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 2 kg
Materiaal: Karton
Maat: 38 x 38 x 63 cm
Extra informatie

Deze Villarobledo Lamp met levenservaring zou perfect staan in jouw huiskamer!

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Villarobledo lamp

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.